Hirdetés

Profi sportolók tesztelik az iWatch-t



|

Az Apple profi sportolókat hívott meg a központjába, hogy teszteljék az iWatch-t.

Hirdetés

Miközben az Apple arra vár, hogy az FDA jóváhagyja az iWatch egészségügyi termékké minősítését, a cupertinoi cég profi sportolókkal tesztelteti az óra képességeit.

Hirdetés

NBA, NHL és MLB játékosok kaptak meghívást az Apple központjába még előző hónapban, akik különböző körülmények között próbálják ki azt az órát, amely a pletykák szerint komplett egészségügyi központ lesz, hiszen még a vércukorszintet, és a szívritmust is mérni fogja. Kobe Bryan, a Los Angeles Lakers játékosa John Ivy-val, az Apple vezető tervezőjével találkozott. Az iWatch-t az Apple divatkiegészítőnek szánja, melyből mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő darabot. A high-end kategóriájú órákért több ezer dollárt is kérhet a cég. Októberben majd kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.