Hirdetés

QWERTY-s keret az újabb almás mobilokhoz



|

Úgy tűnik sikerült lemásolni a Blackberry klaviatúráját.

Hirdetés

Ugyan az iPhone mobilokkal rendelkezők többsége saját bevallása szerint meg van elégedve a készülékével, azonban a vele írásban is sokat kommunikálók jelentős tábora azért nem haragudna egy fizikai billentyűzetért. Az efféle perifériák nem nevezhetőek hatalmas újdonságoknak, azonban januárban piacra kerül egy igazán furcsa megjelenésű modell.

Hirdetés


A Typo Keyboard névre hallgató kütyü lényegében egy komplett keret az iPhone 5 / 5S modellekhez, amelybe szimplán csak bele kell tenni a telefont. A hardver Bluetooth segítségével párosítható össze a gazda készülékkel (ezek szerint rendelkezik saját akkuval, az üzemidő nem ismert), a telefon magasságához olyan 25 millimétert ad hozzá. A készítők szerint a kiegészítővel 50 százalékkal gyorsabban – plusz kevesebb félreütéssel – lehet gépelni, továbbá a virtuális klaviatúra kikapcsolásával olyan 40 százaléknyi hasznos felületet szabadít fel a megjelenítőn.


A Blackberry készülékeken megszokott gombokkal rendelkező Typo Keyboard 99 dolláros áron már előrendelhető, a termék megtervezésébe egyébként Ryan Seacrest ismert amerikai műsorvezető 1 millió dollárt fektetett be.


(Forrás: Mashable)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.