Hirdetés

Rekord sebességgel terjed az iOS 7



|

Egy analitikai cég szerint az iEszközök 71 százalékán már az új rendszer fut.

Hirdetés

Ugyan az iOS 7 leleplezése után az Apple eszközeit preferálók látszólag jelentős táborában meglehetősen vegyes érzelmek kavarogtak, ám úgy tűnik a többség végül rekord gyorsasággal megbarátkozott a szoftverre való frissítés gondolatával.

Hirdetés


A kimondottan mobilos analitikára szakosodott Mixpanel nemzetközi adatai szerint hétfőn már az iPhone, iPad és iPod Touch eszközök 71 százalékán a legújabb operációs rendszer futott, amely fantasztikus arány figyelembe véve, hogy az csak 27 napja vált általánosan elérhetővé; összehasonlítási alapul annak idején az iOS 6-nak 30 nap alatt „csak” 61 százalékot sikerült kihasítania a tortából. Természetesen a gyárilag iOS 7-tel érkező iPhone 5s / 5c modellek is benne vannak a statisztikában, azonban a mért eszközök többsége valószínűleg előző generációs termék.


A Mixpanel szerint az iOS 6 részesedésre tegnapra egy hajszállal 25 százalék alá esett, míg a régebbi verziók stabilan tartják a 3,5 százalék körüli jelenlétüket.


(Az információk forrása: Mixpanel)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.