Hirdetés

Remekelhet a tőzsdén az Apple



|

A részvények célára sokat emelkedett a fekete péntek hatására.

Hirdetés

A Fortune beszámolója szerint a Deutsche Bank és a Global Equities Research egyaránt emelték az Apple részvényeinek (AAPL) a célárát, köszönhetően az idei fekete pénteken tapasztalt megfigyeléseiknek. 

Hirdetés

A Deutsche Bank 575 dollárról 625 dollárra emelte a célárat, és úgy gondolja, hogy az Apple előtt egy sokkal biztosabb közeljövő lebeg, mint korábban. A Global Equities Research eközben még magasabbra, 800 amerikai dollárra teszi a célárat. 

A Gene Munster sem maradt ki a jóslatokból: szerintük a new yorki Apple boltokkal kapcsolatos tweetekből az derül ki, hogy jelenleg a 128 gigabájtos iPad mini a legnépszerűbb Apple termék. A fentebb említett cégek elemzői a 128 gigabájtos iPad Airt és retinás iPad minit jelölték meg a vásárlók kedvenceként, azonban sokak szerint a mintavételezés meglehetősen pontatlan volt, elvégre ez a kapacitás az ára miatt nem tűnik mindenki számára vállalható slágernek

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.