Hirdetés

Rengeteg újítással érkezett az Apple iOS 7.1



|

Számos feltűnő csiszoláson esett át a megújult felületű operációs rendszer.

Hirdetés

Az előzetes várakozásoknak megfelelően az Apple tegnap elérhetővé tette az iOS 7.1 mobilos operációs rendszerét, a frissítés világszerte az összes megújult felületű OS futtatásra alkalmas almás készülékre elérhető. A kisebb verzióugrás ellenére a platform különféle bugok javításán túl rengeteg apró reszelésen és optimalizáción ment keresztül, bár ez a radikálisan átszabott UI miatt végső soron annyira nem meglepő.

Hirdetés

A nagyon funkcionális újdonságok közül kiemelendő, hogy a mostani iOS 7.1 frissítéssel a Ligtning csatlakozós iPhone mobilok fel lettek készítve a nemrég bejelentett CarPlay támogatására, a Siri egyszerűbben beüzemelhető, javult az iPhone 5S ujjlenyomat-olvasójának megbízhatósága, továbbá felgyorsultak a kezelőfelület animációi; az érdeklődőknek ajánlott megnézniük a beágyazott videót.

Külön kiemelendő, hogy az Apple iPhone 4 mobilokkal rendelkezők esetében feltűnően gyorsabbá vált az operációs rendszer, így a kérdéses telefonnal rendelkezők semmiképp se hagyják ki az iOS 7.1 telepítését.

(Forrás: MacRumors)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.