Hirdetés

Vagyonokat költ zafírüvegre az Apple



|

Az Apple hatalmas árbevételt generál zafírüveg-megrendeléseivel a GT Advanced Technologiesnak.

Hirdetés

Immáron nyílt titok, hogy az Apple a jövőben meglehetősen nagy mennyiségben kíván zafírüveget használni a készülékein azok karcállóvá tétele miatt. A GT Advanced Technolgies ebben a cupertinói vállalat legfőbb partnere, és az idei évben meglehetősen nagy árbevételre számíthat az almás cég elképzeléseinek köszönhetően. 

Hirdetés

A GT teljes erejével az Apple-re és a részükre való rendelkezésre állásra koncentrál. Ez a 2013-as árbevételükön meg is látszott, annak összege ugyanis 733,5 millió dollárról 299-re csökkent egy év alatt. Míg 2014 első negyedévében az összeg csak 20-30 millió dollárt tehet ki, addig az év hátralévő részében az árbevétel 600-800 milliósra emelkedhet, nagyrészt az Apple-nek és az iPhone 6-nak hála. 

Az Apple-lel való együttműködés a GT bevételének 80 százalékát teheti ki, ami jelen esetben 400-500 millió dollár. A GT várakozásai szerint 2015-ben ezek az összegek még tovább emelkednek, a bevételük pedig meghaladja az 1 milliárd dollárt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.