Hirdetés

Retina kijelzős lesz az új MacBook Air



|

Még az idén befuthat a 12 hüvelykesnek pletykált új MacBook Air.

Hirdetés

A Digitimes legutóbbi beszámolója szerint az Apple az idei évben több új MacBookot is a piacra szeretne dobni. Ezek közül az egyik egy MacBook Air lesz, méghozzá Retina kijelzővel. A várakozások szerint az új modellek és a retinás MBA hírére már az idei évben megélénkül majd a kereslet az Apple laptopjai iránt. 

Hirdetés

Egy ideje már beszélnek új MacBook Airről, amellyel kapcsolatban jelenleg azt emlegetik, hogy szakít a jelenlegi méretezéssel, és 12 hüvelykes lesz. A legnagyobb extra a ventilátorok nélküli kialakítás, és így a lapos méret lesz, de az érintőpadot is teljesen áttervezhetik, mechanikus elemek nélkülire. 

A komolyan már meglehetősen régen frissült MacBook Airre ráférne a jobb kijelző és a dizájnváltás, de feltehetően mást is tartogat idén őszre még az Apple. Néhány forrás új MacBook Pro gépeket vár szeptemberre, sokan pedig még mindig hisznek benne, hogy az Apple nem jegelte a 12 hüvelykes iPad Pro terveit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.