Hirdetés

Ritkaság: Steve Jobs bemutatja a Macintosh-t



|

Egy eddig soha ki nem adott, 1984-es felvételt közöltek.

Hirdetés

Steve Jobs az első Macintosh-t az Apple 1984. január 24-én megtartott, részvényeseknek szóló éves találkozóján mutatta be (videó). Néhány nappal később a célközönségnek is tartott egy bemutatót: a Boston Computer Society nézőközönsége a leendő használókból állt össze. Ez a bemutató jóval érdekesebbnek ígérkezett, és a különlegessége, hogy a mai napig nem lehetett sehol sem látni. 

Hirdetés

A Time egyik munkatársa, Harry McCracken most sikeresen beszerezte a felvételt, amely nem csak jobb minőségű a januári 24-inél, de Jobs is összeszedettebb rajta. 

Amikor Jobs beszéde véget ért, a kérdezz-felelek is érdekesebbnek bizonyult, ugyanis valódi felhasználók tehettek fel kérdéseket a Macintosh mögött álló csapatnak. A 90 perces videó végén Steve Wozniak, és a többi csapattag a nézők közé megy, és egyesével válaszolnak meg kérdéseket. Ilyen ma már elképzelhetetlen lenne, főként az Apple vezetőivel kapcsolatban. 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.