Hirdetés

Sérthetetlen lesz az iPhone 6 logója



|

Újabb fotók kerültek elő az iPhone 6 kész hátlapjáról.

Hirdetés

A Feld & Volk újabb fotókat osztott meg az iPhone 6 hátlapjáról, ezúttal azonban már valószínűleg a közel végleges formáról. Néhány plusz információt is sejtetni engednek a képek, amelyek állítólag a 4,7 hüvelykes modellről készültek. 

Hirdetés

Az első újdonság például a hangerőgombok besüllyesztése, amelyre azért lehet szükség, hogy még kevésbé lehessen véletlenül megnyomni őket. A képeken feltűnik az Apple beágyazott logója is, amit a cég a 2007-es iPhone óta nem alkalmazott. Azt mondják, ezúttal valamilyen nagyon különleges, karcálló anyagból készült a logó, és talán épp a korábban sokszor emlegetett folyékonyfém ötvözetből van. 

Látható továbbá egy, a házból kitüremkedő 6,66 milliméteres átmérőjű kameragyűrű is, ami egyelőre nem tudni mi célt szolgálna, de eddig az 5,5 hüvelykes iPhone 6-tal kapcsolatban emlegették. 

Szeptember 9-én minden kiderül, akkor ugyanis az Apple a várakozások szerint végre mindkét modellt bemutatja. 

 

Süllyesztett hangerőgombok
 
Karcálló Apple logó
 
Rejtélyes kameragyűrű
 
Az iPhone 6 hátulja

 

Fotók: Feld & Volk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.