Hirdetés

Sicher, OKDOTHIS - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Titkosított beszélgetés német fejlesztéssel, bátorítás idegenektől - ez jött a héten.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt ejtettünk pár szót a PQChat nevű alkalmazásról, aminek az a célja, hogy lehallgathattalnná tegye beszélgetéseinket. Nos, most egy újabb app jött, ami szintén ezt a célt szolgálja, de megjelent a Parallels Access iPhone-os verziója, indult több közösségi háló, és az Adobe is bekeményített. A héten megjelent Adobe appokkal egyébként egy külön appajánlót is meg lehetne tölteni, keressétek őket az App Store-ban.

Hirdetés

Sicher - iPhone, iPod touch - ingyenes

A Sicher egy ízig-vérig német fejlesztés, bár az nem teljesen tiszta, hogy a fejlesztő miért tartotta fontosnak kiemelni ezt (valószínűleg azért, mert a szerverek Németországban vannak, és ez állításuk szerint maximális biztonságot jelent). A programmal üzeneteket és fájlokat külhetünk egy vagy több beszélgetőtársunknak, viszont minden az utolsó betűig titkosítva van, még a SHAPE, avagy a fejlesztőcsapat sem látja, mit küldünk át. Beállíthatjuk, hogy mennyi idő után törlődjenek az üzenetek, és levédhetjük az alkalmazást jelszóval. Olyannyira nem piszkál bele személyes dolgainkba, hogy hibanaplót, statisztikákat, hirdetési beépülőket és közösségi hálókat sem használ. Akinek a biztonság az első, próbálja ki.

 

Parallels Access - Univerzális - ingyenes (+IAP)

A Parallels mindig is élen járt a távoli asztalelérésben és a virtuálisan futó operációs rendszerek kezelésében, az Access társalkalmazás pedig az előbbi funkció használatában van segítségünkre. Nyugodtan otthon hagyhatjuk a laptopot, amit okostelefonról vagy táblagépről a nap 24 órájában elérünk, feltéve hogy van megfelelő internetkapcsolat (de már egy lassú 3G is elég). Az egyedi kezelőfelület kiválóan helyettesíti az egeret és a billentyűzetet. Egy évre 19,99 dollár az előfizetés, ezért cserébe öt különböző számítógéphez férhetünk hozzá.

 

OKDOTHIS - iPhone, iPod touch - ingyenes

Nem új már, de épp most újult meg az OKDOTHIS, melynek felhasználói valamiféle kreatív dolgot művelnek, és inspirálhatják, bátorírthatják egymást tevékenységeikben. Elképzelhető, hogy feltöltjük az épp elkészült, profinak vélt fotónkat, aztán jön egy valóban profi fotós, és megmondja, min kellene változtatnunk. Ha van egy ötletünk, de a megvalósításhoz a mi kreativitásunk kevés, találhatunk valakit, aki meg épp abban erős. Az app új kezelőfelülete gyorsabb, megbízhatóbb, átláthatóbb a korábbinál, aki használta eddig, frissítse, aki nem, az próbálja ki.

Overheard - iPhone, iPod touch - ingyenes

Az Instagramon megoszthatjuk képeinket (és videóinkat, ugye), a Vine-ra kerülhetnek rövid kisfilmjeink, de mégis tátong egy nagy űr: mihez kezdjünk hangfelvételeinkkel? Nem kell megijedni, erre is van már megoldás. Az Overheard egy olyan közösségi alkalmazás, melyen keresztül hangfelvételeket oszthatunk meg mindenkivel. Ezek lehetnek a saját monandóink, más mondandói, vagy tulajdonképpen akármi, aminek a hang a lényege. Beállíthatjuk az automatikus felvételt is, ekkor az indítástól számított három percet bármikor újrajátszhatjuk, feldolgozhatjuk. A fájlok egyébként effektekkel is tarkíthatók, úgyhogy tulajdonképpen tényleg ez a hangok Instagramja.

 

Facetune for iPad - iPad - 3,59 € (egyébként 6,99 €)

A végére maradt egy szintén most frissült app, a Facetune, ami most, hogy egyre jobban hódít a selfie-láz, egyre népszerűbb lehet. Az egyébként viszonylag borsos árú (jelenleg le van árazva) alkalmazás alapvető retusálási lehetőségeket kínál, méretezhetjük, forgathatjuk, tükrözhetjük, szűrőkkel és keretekkel pakolhatjuk meg a képeket, de más hasznos dolgokat is tud. Nézzetek rá, aztán döntsétek el, nektek megéri-e.

400

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.