Hirdetés

Sima iPad mini is van már asztroszürkében



|

A hazai Apple áruházba is megérkezett az átfestett iPad mini.

Hirdetés

Az Apple a retinás kijelzővel felvértezett iPad mini bemutatója után azt is elárulta kedden, hogy továbbra is a termékkínálatában tartja az első szériás iPad minit. A Retina nélküli mini tablet ára valamivel lentebb ment, és a megújulás keretében egy új színt is kapott (pontosabban átfestették a feketét). 

Hirdetés

Az almás cég áruházaiban így már asztroszürkében is felbukkant az első iPad mini. A hírek szerint néhány országban már csütörtökön kikerült az Apple oldalára a tavalyi modell az új színben, majd szép lassan a többi régióban is felbukkant. 

Az Apple hazai áruháza szerint a tavalyi iPad mini ezüstben és asztroszürkében is 24 óra alatt a miénk lehet. A legolcsóbb iPad mini egyébként a Retina nélküli modell, 16 gigabájtos, 89 990 forintért, Wi-Fi-vel. Aki az idei szériára vágyik, annak legalább 119 990 forintot kell majd kifizetnie, de azt egyelőre nem tudni, hogy a retinás változat pontosan mikor lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.