Hirdetés

Soha nem gyártottak még ennyi iPhone-t



|

Az iPhone 6 startjára minden bizonnyal nem lesz gond a készletekkel.

Hirdetés

A tajvani Business Weekly arról számolt be, hogy az Apple az eddigi legnagyobb, szokatlanul nagy megrendelését adta le az iPhone 6 gyártásával kapcsolatban. Az őszi megjelenésre egészen pontosan kétszer akkora megrendelést kaptak a gyártók, mint 2012-ben az iPhone 5 esetében. 

Hirdetés

A hírek alapján az Apple első körben 68 millió darab készüléket rendelt meg, a sorozatgyártás pedig még ebben a hónapban megindul. Mindez megfelel az eddigi pletykáknak a 4,7 hüvelykes modellel kapcsolatban. Azt nem tudni, hogy mi a helyzet az 5,5 hüvelykes phablettel, de jó eséllyel a kettő egyszerre kerül a boltokba. 

Valószínűleg az Apple azért adott le ekkora megrendelést már az elején, hogy elkerülje az iPhone 5S-szel és az iPhone 5-tel történteket, a készlethiányt, ami rögtön az első napokban, hetekben jelentkezett. 

Az iPhone 6 az A8-as CPU és a laposabb dizájn mellett zafírüveg bevonattal és optikai képstabilizátorral újíthat, de az utóbbi csak a nagyobbik változatnak jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.