Hirdetés

Sokáig kell várni az új Apple TV-re



|

Az idei WWDC-n úgy néz ki, nem mutatják be az új Apple TV-t.

Hirdetés

A Re/code értesülései szerint az Apple az idei WWDC konferenciája alkalmával nem kíván új Apple TV-t bemutatni, de még csak ehhez kapcsolódó szoftveres megoldást sem. Ehhez hasonlóan az iWatch sem lesz a rendezvény témája, ezek helyett az OS X 10.10 és talán az iOS 8 lehetnek a terítéken. 

Hirdetés

Az Apple idei WWDC-je június 2-án startol el, és rendszerint egy új operációs rendszert hoz magával. Néha új MacBookokat is, tavaly például a MacBook Air, tavaly előtt a MacBook Pro frissült a fejlesztői konferencia alkalmából. 

Mindezek ellenére úgy tudni, az almás cég gőzerővel dolgozik az új set-top box eszközén, amely már App Store-támogatással, játéklehetőségekkel és az iOS 7-es kontrollerek támogatásával érkezhet meg. Elemzői értesülések szerint az új Apple TV-re legjobb esetben is csak valamikor idén ősszel számíthatunk, az Apple okosórájára, az iWatch-ra pedig még ettől is később. 

 

Fotó: Curved

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.