Hirdetés

Stache, Unread - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Egy app könyvjelzőink rendszerezésére, egy másik hírek olvasására. És még három másik.

Hirdetés

Különböző okok miatt most hétvégére csúszott az appajánló. Ennek egyik oka az, hogy a héten nem igazán jöttek izgalmas alkalmazások, mindenki a foci-VB-re gyúr, és egy aktív App Store-felhasználónak nem tudnánk a témában újat mutatni. Apropó, VB: ugye már szavaztatok az Okostelefon-VB-n? Rengeteg értékes ajándékot, például egy Benq Full HD 3D projektort nyerhettek, és kifejezhetitek, mennyire vagytok elégedettek egy iOS-es készülék büszke tulajdonosaiként. Aki már szavazott, az nyugodtan nézze végig a hét iOS app-kínálatát.

Hirdetés

Stache - Univerzális - 1,79 €

A Stache for Mac alkalmazást tökéletesen kiegészíti a Stache for iOS, ami majdnem ugyanazt tudja, mint számítógépes nagytestvére, csak épp nem a számítógépen, hanem iPhone-on, iPod touch-on és iPaden. Segítségével egy kényelmesen átlátható felületen nézhetjük meg a böngészőnkben tárolt könyvjelzőket, és kereshetünk az oldalak tartalma között is, ha a keresett kifejezés az oldal címében vagy linkjében nem szerepel. Nagyon hasznos, szeretettel ajánljuk.

 

MatchCut - iPhone, iPod touch - ingyenes

A MatchCut a fejlesztők állítása szerint a leggyorsabb videoszerkesztő alkalmazás, amivel 30-perces, „hollywoodi stílusú” videókat készíthetünk. Az app automatikusan egymás mögé rakja a frissen rögzített vagy már meglévő videókat, és tökéletesen a belső katalógusból kiválasztott, szabadon felhasználható zenéhez igazítja azokat. A videók alá vágott zenéket egyébként meg is vásárolhatjuk, közvetlenül az alkalmazásból.

Unread for iPad - iPad - 4,49 €

Az App Store dugig van RSS-olvasókkal, de igazán jó csak kevés akad köztük. Az Unread is inkább egy hasznos funkciójával emelkedik ki a többi közül: teljes képernyőn olvashatjuk a cikkeket, amik a Hoefler & Co. egyik betűtípusával jelenít meg. A kényelemre lett tervezve, úgy navigálhatunk az oldalak között, hogy el sem kell emelnünk a kezünket a táblagéptől. Több téma is van benne, amik a különböző fényviszonyokban kímélhetik a szemet, vagy jobb olvashatóságot biztosítanak. iPhone-os változata is van.

Morpholio - Univerzális - ingyenes

A Morpholio célközönsége bizonyos viszonylatan igen szűk, de a grafikusok, fotósok, építészek, tervezők nagy hasznát vehetik. Az app ugyanis segít összeállítani egy bárhonnan elérhető portfóliót, ami állásinterjúnál, baráti beszélgetések során, előadásokon, találkozókon nagyon jól jöhet. Egyben közösségi hálózat is, megoszthatjuk munkáinkat másokkal, és amelyik kép a legtöbb megtekintést kapja, előrébb kerül. Az elkészített portfólió online is elérhető.

 

YouCam Snap - iPhone - ingyenes (+IAP)

Végül egy széleskörűen használható alkalmazás, ami megkönnyítheti a tanórákon vetített prezentációk, az utazás közben talált táblák, a régi családi albumban lévő fotók digitalizálását. A CyberLink által kiadott programmal lefotózhatjuk ezek valamelyikét, majd az összetett algoritmus finomít rajta, és elmenti nekünk PDF-ben vagy JPEG-ben. Nem kell pontosan fényképeznünk, mint az az alábbi képen is látszik, felismeri a hasznos területet, és csak azt dolgozza fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.