Hirdetés

StackMotion, miCal - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Tedd szebbé a pillanatot, rendezd életed könnyebben az App Store eheti újdonságaival.

Hirdetés

Az Apple továbbra is csiszolgatja az iOS 7-et, a tegnap este megjelent iOS 7.1 újabb szembetűnő változásokat eszközölt az operációs rendszer felhasználói felületén. Szerencsére egyik újdonság sem változtatja meg gyökeresen a rendszer külsejét, így a fejlesztőknek nem kell ismét egy másfajta dizájnhoz igazítani alkalmazásaikat. iPhone 4, 4S, valamint régebbi iPad tulajoknak különösen ajánlott telepíteni, mert érezhetően gyorsabb lesz tőle a készülék. Függetlenül attól, hogy valaki telepíti-e a frissítést vagy sem, heti ajánlónk alkalmazásai bárki számára elérhetőek az App Store-ból. Lássuk hát a listát.

Hirdetés

StackMotion - iPhone, iPod touch - 1,79 euró

Mi mással indíthatnánk, mint egy fotós alkalmazással. A StackMotionnel nem hagyományos módon javíthatunk egy fotón vagy videón: kivághatjuk azok hátterét és kicserélhetjük vagy egy másik képre, vagy akár egy másik videóra. A saját fejlesztésű képfelismerő program segít, hogy minél pontosabban vághassuk körbe a megtartani kívánt dolgokat, a rendelkezésre álló eszközökkel pedig még precízebbé tehetjük a körülvágást. A fotókból készíthetünk diavetítést, a panorámaképeket videóvá alakíthatjuk (a kamera ilyenkor balról jobbra halad), méretezhetünk, szűrőket alkalmazhatunk, szöveget adhatunk hozzá és persze megoszthatjuk készítményeinket a legnépszerűbb közösségi oldalakon és szolgáltatásokon keresztül.

Bills Forecast - Univerzális - 1,79 euró

Jajj, a számlák. Mindenki küzd velük, nehéz észben tartani, hogy mit mikor kell befizetni, és jellemzően egy nagyobb költekezés után érkeznek meg. A Bills Forecast ebben próbál segíteni, a programmal ugyanis személyes vagy céges számláinkat rendszerezhetjük. Beállíthatjuk, mi mikorra esedékes, és az alkalmazás értesítést küld, nehogy elmaradásunk keletkezzen. Három fokozatban rendezhetjük azokat fontossági sorrendbe, így kevésbé bonyolódunk bele. 

miCal - iPhone, iPod touch - 1,79 euró

A miCal maga nem egy új alkalmazás, korábbi változataival több díjat is nyert, de a dizájnváltás miatt a fejlesztő úgy döntött, új fejezetet kezd. A program egy naptár, ami átláthatóbbá kívánja tenni a beírt eseményeket. Egy listában láthatjuk a megbeszélések, a tennivalók és a születésnapok időpontjait, és megtekinthetjük az időjárás-előrejelzést is arra az időszakra. Minden extra beállítás egy suhintásnyira van, és az Apple-féle naptár alkalmazáshoz hasonlóan egy összefüggő mondatban is megadhatjuk a hozzáadni kívánt bejegyzés részleteit. Természetesen Push értesítéseket is küld, érdemes vele tenni egy próbát.

 

UP Coffee - iPhone, iPod touch - ingyenes

Mindannyian ismerjük azt a jelenséget, hogy ha sok kávét iszunk, éjszaka nem tudunk aludni, ha nem iszunk kávét, akkor nappal nem tudunk produktívak lenni (vagy egyáltalán ébren maradni). Nehéz megtalálni az egyensúlyt, de a Jawbone nevű cég új mobilos alkalmazása próbál segíteni ezen. A tudósok segítségével megalkotott program segít abban, hogy saját szervezetünk igényeinek megfelelően adagolhassuk a kávét, de éjszaka ne legyenek problémáink a pihenéssel. Nem szükséges hozzá semmilyen külső kiegészítő.

MyScript Calculator - Univerzális - ingyenes

Szintén egy többszörös díjnyertes alkalmazás, melynek kinézetét az iOS 7-hez igazították. A MyScript Calculator a programozók, matematikusok és a témához kapcsolódó szakra járó egyetemisták kedvence lehet, ugyanis nem kell a különböző matematikai jeleket egy billentyűzeten keresgélni, elég csak lerajzolni, a program pedig automatikusan felismeri, hogy milyen műveletet kell elvégeznie. Négyzetre emelés, gyökvonás, faktoriális és abszolútérték számítás, trigonometrikus, logaritmikus egyenletek és konstansok sem jelentenek neki akadályt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.