Hirdetés

Steve Jobs lett az elmúlt 25 év legbefolyásosabb vezére



|

A CNBC összeállította a legbefolyásosabb üzleti vezetők listáját.

Hirdetés

Az 1989-es indulását megünneplendő a CNBC összeállította az elmúlt 25 év legbefolyásosabb üzleti vezetőinek listáját. Az első helyre az Apple-től megismert legenda, Steve Jobs került. Jobs nem csak a munkája miatt lett az első a CNBC-nél, hanem az üzleti és az emberek életében gyakorolt kulturális befolyása miatt is. A szakértők szerint a saját területe mellett a filmek, zenék és okostelefonok terén is korszakalkotó személyiség volt, és ő teremtett lehetőséget az appok terjesztésére. 

Hirdetés

A CNBC a lista összeállításakor kizárólag az üzleti élet szereplőit vizsgálta, a politikusokat nem vette bele a listájába. Szintén csak azok jöhettek szóba, aki a saját szakterületükön túl más területen is ismert és bevált névnek számítottak, és bár általában jól ismert milliárdosokról van szó, a népszerűség és a vagyon nem játszott szerepet a választásban. 

A sor első helyein olyan ismert emberek vannak, mint Bill Gates a Microsofttól, Jeff Bezos az Amazontól, Mark Zuckerberg a Facebooktól, vagy a Google három vezére, Eric Schmidt, Sergey Brin és Larry Page. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.