Hirdetés

Szédülést okoz az iOS 7



|

Az Apple fórumán egyre többen panaszkodnak szédülésre az iOS 7 miatt.

Hirdetés

Valószínűleg soha nem gondolná senki, amíg személyesen meg nem tapasztalja, de úgy tűnik, hogy az Apple legújabb mobil operációs rendszere erős diszkomfortérzést vált ki a használóiból. Az iOS 7-et letöltő iPhone- és iPad-tulajdonosok arra panaszkodnak a gyártói fórumán, hogy a rendszer újításai miatt szédülnek, émelyegnek, fáj a fejük, rosszul érzik magukat. Ennek az oka a képernyőn megjelenő mozgás, az úgynevezett parallax és zoom funkciók. 

Hirdetés

Volt olyan felhasználó, aki az iOS 7 használatát ahhoz hasonlította, mint amikor olvasni próbál egy mozgó autóban. Az Apple segítségképp azt tanácsolta, hogy amit lehet, kapcsoljanak ki az erre érzékenyek - ennek ellenére vannak, akik elkezdtek visszaváltani iOS 6-ra.  

Sajnos az appok hozzáférésénél látható zoom funkciót sehogyan nem lehet kikapcsolni, de akit a mozgó háttér zavar, az a Beállítások, Általános, Kisegítő lehetőségek, Mozgás csökkentése menüben kapcsolhatja ki ezt az extrát. Végső esetben marad az iOS 6.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.