Hirdetés

Szeptember 11-én is tart egy rendezvényt az Apple



|

A szeptember 10-i bemutató után Kína külön rendezvényre számíthat.

Hirdetés

Az Apple már egy ideje nagyon szeretett volna betörni a kínai piacra, ahol eddig nem teljesített túl fényesen. Úgy tűnik, hogy az erőfeszítéseik kifizetődtek, ugyanis az almás cég Kínában egy külön rendezvényt tart szeptember 11-én. Erre rögtön a szeptember 10-i bemutató után kerül sor, ahol végre lerántják a leplet az iPhone 5S-ről és az iPhone 5C-ről. 

Hirdetés

A szétküldött meghívók ráadásul ugyanúgy néznek ki, mint amiket a szeptember 10-i bemutatóra adtak ki, kivéve, hogy a feliratok kínaiul vannak. Az Apple ezzel jelentős mértékben léphet előre a kínai fogyasztók szemében, akiknél jelenleg még a helyi Xiaomi is megelőzi a cupertinói céget népszerűségben. 

Ha eddig valaki nem lett volna biztos az olcsónak mondott iPhone érkezésében, most az is megkapta a bizonyítékát: a kínai esemény gyakorlatilag egyet jelent az iPhone 5C érkezésével. Kínában persze a két új iPhone-on felül a China Mobile-lal való együttműködés is nagy hangsúlyt kap majd, elvégre a világ legnagyobb okostelefonos szolgáltatója több mint 700 millió előfizetővel rendelkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.