Hirdetés

Szeptemberben jöhet a két Apple tepsifon



|

Újabb forrás állítja, hogy 4,7 és 5,5 hüvelykes iPhone-ok érkeznek.

Hirdetés

Az már egyáltalán nem hangzik meglepetésnek, ha valaki azt állítja, idén szintén két új iPhone kerül a piacra, de ezúttal mindkettő phablet lesz. A megjelenésről is rengeteg pletykát hallottunk már őszi hónapokat illetően, most viszont a South China Morning Post egy konkrét teóriát jelentett, iparági forrásokra hivatkozva, akik már a prototípusokat is látták. 

Hirdetés

Állítólag szeptemberben mutatják majd be a 4,7 és az 5,5 hüvelykes új iPhone-okat, méghozzá zafírüveggel burkolt kijelzővel. A panelek képsűrűsége 441 PPI lesz, szemben a 326 PPI-vel, amire az iPhone 5S és az iPhone 5C képesek. 

A hírek további érdekességekről is szóltak. Azt mondják, az Apple-t nem érdekli a hajlított kijelző, ugyanakkor többé az iPhone 5C sem. Ennek a gyártását teljesen leállíthatják, és az iPhone 5S-ben használnák fel az olcsóbb alkatrészeket. 

A pletykákban közös, hogy kivétel nélkül 4,7 és 5,7 hüvelyk közötti iPhone-okról szólnak, illetve, hogy a zafírüveget is állandóan emlegetik. Bár az Apple 200 millió iPhone-t is bevonhat évente az anyaggal az arizonai gyárában, a bevonat súlyos felárat jelentene, így nem biztos, hogy végül bevetik élesben. 

 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.