Hirdetés

Szeptemberben jön az új MacBook Pro



|

Már a következő hónapban elérhető lehet a haswelles MacBook Pro.

Hirdetés

Az Apple a júniusi WWDC alkalmával frissítette a MacBook Airt az Intel Haswell processzoraival. Az új CPU jót tett az Apple gépének, hiszen 12 órát bír egy feltöltéssel. Ezért joggal merült fel a kérdés, hogy vajon a MacBook Pro mikor kapja meg az új processzort. 

Hirdetés

A WWDC előtt azt pletykálták, hogy a MacBook Pro is a júniusi rendezvényen frissül, de végül szóba sem került az Apple vastagabb notebookja. Az EMSOne értesülései szerint viszont most tényleg jön a haswelles MacBook Pro, és már a következő hónaptól beszerezhető lesz. 

Az új modell alkatrészeit állítólag egy ideje már szállítják a tajvani gyártóknak, a tömeges termelés pedig már el is kezdődött. Emiatt az iparági források úgy gondolják, hogy a 2013-as MacBook Pro a szeptember 10-i rendezvényen, az két új iPhone-nal egyszerre mutatkozhat be. Erre egyébként már csak azért is jó esély van, mert már feltűntek a színen a haswelles változat benchmark-eredményei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.