Hirdetés

Szeptemberben új termékek várhatók az Apple-től



|

A tippek szerint megújult Touch vagy olcó és Full HD Apple TV lesz az.

Hirdetés

Kiküldte az Apple meghívóit a legközelebbi, szeptember elsejére eső sajtóeseményére, a San Francisco-i rendezvényen új termékek bejelentése várható.


Gitár látható a meghívón, ami valószínűsíti, hogy szórakoztató termékről lesz szó. A legfrissebb pletykák az új iPod Touch és Apple TV megjelenéséről szólnak, ez utóbbi eszközön a felhasználók filmeket és tévéket nézhetnek interneten át, video streaming jelleggel.

 

Apple TV
Apple TV


Egyes megfigyelők arra tippelnek, hogy az újdonság nem más lesz, mint a 99 dollárra árazott Apple TV, mely így messzemenően olcsóbb lenne a jelenlegi 229 dolláros árhoz viszonyítva. Elemzők szerint az új Apple TV már tartalmazni fog egy olyan lapkát, mely lehetővé teszi az 1080p minőségű videók lejátszását is.


Meglehet azonban, hogy az Apple végül az iPod Touch egy új változatával rukkol elő, mely továbbfejlesztett kijelzővel dicsekedhet majd. Az új Touch az iPhone új Retina kijelzőjét másolja majd, mely 960×640 képpontból áll, azaz négyszer annyi képpontot vonultat fel ugyanakkora területen, mint az előző iPhone generáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.