Hirdetés

Szupervékony lesz az iPhone 6



|

Iparági források szerint 6 milliméter vastag lesz az Apple tepsifon.

Hirdetés

A kínai ET News értesülései szerint az Apple ismét igyekszik megmutatni, milyen fából faragták: ennek érdekében szupervékony készülékkel akarja meglepni azokat, akik türelmetlenül várják az iPhone 6-ot, vagyis az első Apple tepsifont

Hirdetés

Az idén megjelenő iPhone 6 iparági források szerint nagyon vékony lesz. Állítólag az Apple az iPhone 3GS vastagságának a felét tűzte ki teljesítendő célként, tehát a 6 millimétert. A ház továbbra is fémből készül majd, de a kijelző két méretben készülhet: a 4,7 hüvelykes mellé egy 6 hüvelykes óriást is ígérnek. 

Mindeddig az Apple kitartott amellett, hogy nem növeli az iPhone kijelzőjének a méretét, azonban látva az okostelefonos piac jelenlegi vágányát és a phabletek óriási sikerét, már elképzelhetetlennek tűnik, hogy az Apple ne álljon be a sorba. A kérdés sokak szerint már inkább csak az, hogy ezt vajon képesek lesznek-e emlékezetesen megtenni, ismét egy etalont alkotva.

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.