Hirdetés

Tényleg jobb lett az új MacBook Pro



|

A 15 hüvelykes belépőmodell teszteredményei 8 százalékos javulást hoztak.

Hirdetés

Alig, hogy megérkezett az Apple új MacBook Pro laptopsorozata, a Geekbench-en már fel is tűntek az első teszteredmények. Ezekben az új modellek képességeit vetették össze az elődökkel. Az eredmények biztatóak, persze az nyilvánvaló volt, hogy egy 200 MHz-es gyorsítástól nem kell majd elájulni. A 15 hüvelykes belépőmodell mindenesetre 8 százalékkal jobb pontszámot tudott felmutatni, mint a 2013-as elődje. 

Hirdetés

Az egymagos tesztben az új MacBook Pro 3050 pontot szerzett, míg a tavalyi 2811-et. A többmagos teszt 11586-os és 10730-as értékeket hozott. Az azonos árazású laptop így ha igazán nem is újult meg, valamivel azért erősebb lett. 

Az Intel Broadwell platformmal való késlekedése miatt az Apple-től sem számíthatunk még egy darabig igazán új notebookra. Éppen emiatt ezúttal is be kellett érni egy 200 MHz-es processzorgyorsítással, illetve a 15 hüvelykes, "olcsóbb" kiadásnál a RAM duplázásával. Jó hír, hogy a legdrágább MacBook Pro 100 dollárral olcsóbb lett, és talán októberben az Apple megvillantja a MacBook Air utódját is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.