Hirdetés

Tepsimobil lesz a következő csúcs iPhone?



|

Foxconnos források szerint idén jelentősen megnő az almás mobilok kijelzője.

Hirdetés

Végfelhasználói oldalról az almás mobilokat érő egyik leggyakoribb kritika a kijelző átlójával kapcsolatos, hiszen az iPhone 5S és iPhone 5C modellekben használt 4 colos megjelenítők nem nevezhetőek túlságosan nagynak.

Hirdetés


A CTechcn kínai portál megítélhetetlen hitelességű beszámolója alapján idén radikálisan megváltozhat a helyzet, ugyanis az olcsóbb iPhone-ba 4,7 colos, míg a drágábbik modellbe rögtön 5,7 colos megjelenítő kerülhet, azaz utóbbi konkrétan tepsifon lehet. Az információkat állítólag a Foxconn év végi vállalati buliján fecsegte ki néhány bennfentes. Megemlítendő, hogy a Bloomberg novemberi beszámolója szerint az Apple akkoriban 4,7 és 5,5 colos mobilokon dolgozott, így talán van valamiféle alapja a pletykának.


Ezen felül a foxconnos források állítása alapján mindkét idei iPhone rendelkezni fog biometrikus azonosítási lehetőséggel, valószínűleg a Touch ID-ről van szó.


(Forrás: PhoneArena | Illusztráció: T3)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.