Hirdetés

Time lapse az iOS 8-ban?



|

Az iOS 8 egyik újdonsága lehet a time lapse videó készítésének lehetősége. Ősszel kiderül.

Hirdetés

Én magam sosem használtam Apple készülékeket, de azt el kell ismernem, hogy Steve Jobs cége mindig előremutató dolgokat tudott megtervezni és kivitelezni, akár hardveres, akár szoftveres téren.

Hirdetés

Most úgy tűnik, hogy azok, akik frissítenek iOS 8-ra, bármikor képesek lesznek gyönyörű time-lapse videókat készíteni. Egy Youtube-felhasználó, bizonyos iTwe4kz nemrégen tette közzé ilyen videóját, melyet a leírás szerint egy iPhone 5S készülékkel készített. Az iOS 8 egyelőre csak az Ápple vállalati fejlesztőinek érhető el, a nagyközönség csak valamikor ősszel kapja meg. Az iOS 8 számos újdonságot fog hozni, többek között az iTunes accountok között a családi megosztást, és új képmanipuláló lehetőségeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.