Hirdetés

Titkos újdonságon dolgozik az Apple



|

A Maps webes felhasználói felületéhez keresnek tapasztalt dizájnert.

Hirdetés

Az Apple nemrég egy új álláshirdetést adott fel, amire persze rögtön rá is haraptak a médiában. A cupertinói cég a Maps alkalmazásához keres dizájnert, aki valamilyen webes felhasználói felületen dolgozna. Azt nem tudni, hogy ez egészen pontosan mi lehet, a leírás ugyanis egy új, titkos projektet említ. 

Hirdetés

Természetesen ötletekből nincs hiány, hogy vajon mit akar az Apple. A legtöbben mindenesetre arra számítanak, hogy valami Mapsszel kapcsolatos újdonságot kapunk, például azt, hogy nem csak iOS-en és OS X-en lesz elérhető a szolgáltatás. 

Az Apple Maps eredetileg az iOS 6-ban debütált, a gyerekbetegségei után pedig most hamarosan az OS X 10.9 Mavericksen is elérhető lesz. A várakozások szerint az Apple hamarosan weben keresztül is hozzáférhetővé teszi a térképeit, platformtól függetlenül. A fentebb említett pozícióra jelentkezőnek egyébként olyan területeken kell, hogy tapasztalata legyen, mint a HTML, a CSS, a JavaScript, a JQuery, a DOM, az XML vagy a JSON. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.