Hirdetés

Titokzatos laptop az Apple-től



|

A 2008-as MacWorld konferencián mutatják be az új MacBookot.

Hirdetés

 

Hosszú ideje lehetett hallani olyan pletykákat, melyek szerint az Apple több új MacBookkal is készül. A cupertinói gyártó véget vetett a találgatásoknak; és megerősítette: a 2008-as MacWorld konferencián mutatkozik be az új laptop, és már pár héttel utána kapható is lesz.

 

Steve Jobs és csapata többet nem árult el az új MacBookról, azonban sokan gyanítják, hogy az Apple az ASUS Eee PC ellenfelének szánja újdonságát.

apple_umc.jpg

Ezzel egyidőben olyan híresztelések keltek szárnyra, melyek szerint az Apple kihalt ötlete, a Newton PDA-k mégis életre kelnek, csupán kissé más formában. A szó-beszéd szerint a Newton egy iPhone-szerű, csupán nagyobb, UMC (Ultra Mobile Computer) lesz. Lehet, hogy a MacWorld kiállításon erre is választ kapunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.