Hirdetés

Több javítást is hoz az iOS 7.1.2



|

Kis szerencsével az iMessage hibáját is orvosolhatják.

Hirdetés

Nincs már olyan sok hátra az idei WWDC rendezvényig, ahol az Apple jó eséllyel lerántja majd a leplet a következő mobil operációs rendszeréről, az iOS 8-ról. Addig is azonban befuthat még az iOS 7.1.2, amely számos hibajavítást tartalmaz, ha igazak a hírek. Úgy tűnik, hogy a kiadást nem előzi meg majd tesztelési időszak még a fejlesztők részéről sem. 

Hirdetés

A foltozások egyik legjelentősebb tétele vélhetően az lesz, hogy kijavítják a hibát, amely az e-mailek mellékleteinek a titkosításával kapcsolatos. A másik patchelés az iMessage-et érinti. Az Apple üzenetküldője a korábbi iPhone-tulajdonosoknak képtelen elküldeni androidos telefonra még az SMS-eket is, ráadásul egy szerverhibát követően a helyzet még tovább romlott. Mindkét gond esetében egy jövőbeli szoftverfrissítés keretében ígért az Apple megoldást. 

Bár a fejlesztők már június 2-án megbarátkozhatnak az iOS 8-cal, a fogyasztók számára minden bizonnyal csak valamikor szeptember környékén lesz valóság az új rendszer, talán az új, 4,7 hüvelykes iPhone 6-tal egyszerre

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.