Hirdetés

Több viselhető eszközön is dolgozik az Apple



|

Nem csak az iWatch jön, ezért a Nike-tól Ben Shaffert is leigazolta az Apple.

Hirdetés

Az Apple állítólag magához igazolta a Nike-tól Ben Shaffert, akinek a neve egyet jelent a cégek által előszeretettel hangoztatott innováció szóval. Ben Shaffer az új viselhető eszközökkel kapcsolatos kutatásokat és fejlesztéseket vezette, és az Apple-nél is hasonló feladatkört kaphat. 

Hirdetés

A 9to5mac szerint Shaffer átcsábítása egy újabb lépés volt abban a projektben, amelynek keretében az Apple viselhető eszközökkel akarja lenyűgözni az embereket. Azt mondják ugyanakkor, hogy nem az iWatch az egyetlen, amire számíthatunk. Az almás cég az okosórán felül más eszközökön is dolgozik, amelyekkel kapcsolatban elengedhetetlen lehet a frissen igazolt szakember tapasztalata. 

Shaffer a pletykák szerint közvetlenül Jonathan Ive mellett dolgozik majd, a legújabb csoda tervezésén és tesztelésén. Az Apple és a Nike nem kívánta kommentálni a pletykákat, de a Nike megerősítette: Shaffer valóban távozott tőlük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.