Hirdetés

Today, Stacks, Gneo - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Az eddigi legjobb ébresztőóra, konvertálás gyorsan és tevékenységrendezés egyszerűen.

Hirdetés

Továbbra is jönnek új alkalmazások, iOS 7-hez igazodva frissülnek a régiek, és mostanság ugyan ritkábban találkozunk innovációval, de jól bevált ötletek újragondolásából, régóta használt szolgáltatások különböző alternatíváiból nincs hiány. Ismét jött egy fotós app, de a múltkorival ellentétben ezen a héten nem a fényképezés dominál. Alább öt újdonság, kellemes böngészést!

Hirdetés

Today - Univerzális - 2,39€

Míg számomra az iPad nappal a széleskörűen felhasználható, mégis könnyű „szárnysegéd” szerepét tölti be, este éjjeli órának, reggel pedig ébresztőnek is kiválóan alkalmas. Ha az eddigi legjobb, legtöbb hasznos funkcióval rendelkező ébresztőórát kellene kiválasztanom, a Today-re mutatnék. Az app nem csak ébreszt, de az általunk kiválasztott paneleket sorban olvassa fel, hogy készülődés közben minden információt megkaphassunk arról, mi vár ránk a nap folyamán, és mi történt, míg mi aludtunk. Összesen tízféle panel van: beállíthatunk személyes köszöntést, mutatja az időt és a dátumot, az időjárást, a híreket, az eseményeket, az e-mail üzeneteket, a Twitteren kapott válaszokat, a Facebook üzeneteket, de képes zenét indítani és hangeffekteket adni is. Abszolút nyerő.

Stacks - iPhone, iPod touch - 0,89€

A Stacks nem tud sok mindent, de azt az egy dolgot, amire kitalálták, kitűnően hajtja végre. Egy gesztusokkal irányítható pénznemváltóról van szó, ami elmenti konvertálásainkat, hogy azokat bármikor visszanézhessük. Indításkor mindig frissíti az adatokat, a pénz értékében bekövetkezett változásokat egy grafikonon követhetjük. Kompatibilis számológép alkalmazásokkal (Calzy, PCalc, Soulver, Calcbot), használható iOS 6-tal és internetkapcsolat nélkül is, és az iPhone 5C felhasználóknak külön jó hír, hogy a kezelőfelületet készülékük színéhez igazíthatják. Akinek gyakran kell pénzt váltania, mindenképp töltse le.

shoto - iPhone - ingyenes

Igenis van még mit kihozni a közösségi fényképezésből. Korábbi ajánlóinkban is bemutattunk már néhány olyan alkalmazást, amit leginkább más felhasználókkal együtt érdemes használni, de a shoto ismét valami vadonatújat kínál. Az app arra való, hogy egy adott rendezvényen, helyszínen általunk és barátaink által készített képeket egy folyamba gyűjtsük, így hazaérve már nem kell bajlódni a fotók küldözgetésével. Hogy biztos legyen, idegenek nem kavarhatnak bele a folyamba, barátainkat engedélyezni kell. Hasonlóan az iCloud fotós szolgáltatásához, az albumokat bárkivel megoszthatjuk, legyen az minden ismerősünk vagy csak egy konkrét személy. Mivel a helymeghatározás miatt aktív SIM kártya kell hozzá, csak iPhone-on működik, iPod touch-on nem használható.

 

Gneo - Univerzális - 4,99€

Fontos, hogy teendőinket egy átlátható felületen böngészhessük, hiszen így jelentősen hatékonyabb lesz a munkavégzés, könnyebben fókuszálhatunk a fontos dolgokra. A Gneo ebben segít. A feladatokat egy listában rendszerezhetjük, láthatjuk, melyek a fontosabbak, és hogy mennyi időnk van két feladat között. Beállítástól függően folyamatosan kapjuk az emlékeztetőket, és szinkronizálhatunk Evernote fiókunkkal.

Avira Mobile Security - iPhone, iPod touch - ingyenes

Nullához közeli azon esetek száma, amikor egy iPhone vírusos lett, de jobb a biztonság. Így gondolja az Avira virusírtó fejlesztő cég is: legújabb alkalmazása átvizsgálja az App Store-ból beszerzett appeket, majd jelzi, ha kártékony folyamatot észlelt. Az app azt is képes ellenőrizni, hogy az iOS naprakész-e, vagy hogy az eszközt jailbreakelték-e. Nem csak „kártevőírtásra”, de optimalizációra is alkalmas, szabad helyet csinálhatunk, illetve növelhetjük az akksi üzemidejét. Aki valamiért nem bízik a Find My iPhone-ban, az Avirát is használhatja eltűnt készüléke megkeresésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.