Hirdetés

Tölthető a Mac OS X 10.8.5



|

Ezen felül a Lion és Snow Leopard rendszerekhez is érkeztek frissítések.

Hirdetés

Hosszas bétázás után az Apple végre elérhetővé tette a Mountain Lion kódnevű operációs rendszeréhez az ötödik komolyabb javítócsomagot. A 10.8.4-ről frissítve 274 megabájtos pakk növeli az operációs rendszer megbízhatóságát, kompatibilitását és biztonságát, éppen azért az almás vállalat minden felhasználónak javasolja a mielőbbi telepítését.

Hirdetés


Ezzel párhuzamosan az előző Lion és Snow Leopard rendszereket futtatók számára is szolgált biztonsági frissítésekkel az Apple, ilyen sorrendben a nem szerverekre szánt verziók letöltési mérete 113 és 332 megabájt. A vállalat Mavericks kódnevű következő Mac OS X rendszere valamikor október végén válhat elérhetővé.


A Mac OS X 10.8.5 kiadási megjegyzései:

- ki lett javítva a Mail üzeneteinek megjelenítését megakadályozó hiba;
- gyorsabb AFP fájlmásolás WiFi 802.11ac kapcsolat esetén;
- egy bug eddig megakadályozhatta a képernyőkímélő elindulását;
- nőtt az Xsan megbízhatósága;
- megbízhatóbban lehet Etherneten keresztül nagy állományokat küldeni;
- gyorsabb hitelesítés Open Directory szerver esetén;
- a smart cardok már probléma nélkül feloldják a rendszerbeállítások lezárt részeit;
- Safari 5.1.10;
- számos biztonsági javítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.