Hirdetés

TouchID szenzort kaphat az iPad Mini 2



|

Új információkkal rukkolt elő egy eddig megbízhatónak bizonyult forrás.

Hirdetés

Az új iPhone okostelefonok bejelentésével és fokozatos piacra kerülésükkel a legtöbb Apple termékek iránt vonzódót leginkább az idei iPadek kezdték lázban tartani, az eszközök állítólag október-november környékén fognak bemutatkozni. Sonny Dickson ausztrál blogger most számos fotót és specifikációt szellőztetett meg a következő táblákról, pár hete ugyanezt az almások friss mobiljaival játszotta el.

Hirdetés


Állítása szerint az iPad Mini 2 táblagépben az iPhone 5S-ben debütált Apple A7 + M7 processzorok fognak dolgozni, ráadásul a TouchID szenzor sem fog kimaradni belőle. Ugyan ezt konkrétan nem említette, de minden bizonnyal ezek a hardverek dübörögnek majd a nagyobbik iPad 5-ben is.


Az eszközök memóriája állítólag 1 és 2 gigabájtra rúg majd, továbbá ezüst mellett mindkettő kapható lesz „űrszürke” és arany árnyalatú borításokkal. A talán legérdekesebb nyitott kérdés, hogy vajon Retina kijelzővel jön-e az új Mini, hiszen az erős lapkakészlet és megduplázott memória lehetővé tennék a meghajtását.


(A kép forrása: Sonny Dickson)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.