Hirdetés

Új 17 hüvelykes MacBook Pro



|

Az Apple bemutatta a 17 hüvelykes, Intel Code Duo processzoros, új MacBook Prót

Hirdetés

Az új 17 hüvelykes MacBook Pro elődjének alig két és fél centiméter vastag, megdöbbentő formatervű házát örökölte, súlya továbbra is alig több, mint 3 kilogramm, de már beépített iSight videokamerát is tartalmaz. Az Apple Remote távirányítóval a Front Row multimédia szoftver használatára is fel lett készítve, valamint rendelkezik az Apple új MagSafe tápegység-csatlakozójával is, melyet kifejezetten a mobil felhasználók igényeit szem előtt tartva fejlesztettek ki.


Az új modellbe az Intel Core Duo kétmagos processzor 2,16 GHz-es változatát építették be, amely a hatalmas számítási kapacitást meglepően alacsony teljesítményfelvétel és hőleadás mellett biztosítja ideális megoldást kínálva a professzionális mobil felhasználók számára. Új architektúrájának köszönhetően az új MacBook Pro akár ötször gyorsabb a PowerBook G4 termékcsalád 17 hüvelykes modelljénél.*

A professzionális mobil felhasználók igényeit szem előtt tartva az új MacBook Pro elődjénél 36 százalékkal fényesebb TFT képernyőt és nagy teljesítményű ATI Mobility Radeon X1600 PCI Express grafikus vezérlőt kapott, 256 MByte dedikált GDDR3 memóriával kiegészítve. A tetszőleges irányú pörgetésre is alkalmas új ujjkövető megkönnyíti a nagy dokumentumok kezelését. A piacvezető csatlakozási lehetőségeket FireWire 800 és 400 kapuk, három USB 2.0 kapu, optikai digitális hang be- és kimenet, valamint beépített Bluetooth 2.0+EDR és AirPort Extreme illesztők biztosítják.

Minden új MacBook Pro modell előre telepítve tartalmazza az Apple iLife '06 multimédia programcsomagját, a digitális életstílus minden elemével. A teljesítmény kihasználása érdekében az iLife '06 csomag minden eleme natív módon fut a MacBook Pro modellek Intel processzorain. Az Intel Core Duo processzorra épülő új Apple számítógépekre már több, mint 1500 natív alkalmazás áll rendelkezésre és a lista folyamatosan bővül, ahogy olyan neves fejlesztők, mint az Adobe, a Quark vagy a Lotus bejelentik termékeik legújabb, Univerzális változatait.

*Ipari szabvány szerinti SPECint és SPECfp mérések alapján.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.