Hirdetés

Új jailbreak kell majd az iOS 7.1-hez



|

Az almás cégnek sikerült befoltoznia a legutóbb kihasznált hibát.

Hirdetés

December második felében mindenki nagy meglepetésére elérhetővé vált az első iOS 7.0 operációs rendszerhez készült teljes értékű (untethered) törés, azonban az Apple már javában hegeszti a platformjának 7.1-es változatát, amely nemrég kiadott negyedik béta verziójában sikerült befoltozni a hackerek által legutóbb kihasznált, kernelszintű sérülékenységet.

Hirdetés


Természetesen az előző jailbreaket elérhetővé tett Team Evasi0n eddig is főként intellektuális bizonyítási vágytól vezérelve törte folyamatosan az Apple rendszerét, így tulajdonképpen a hiba befoltozása pozitív hír a tagjai számára, lévén újból komoly szakértelmet és türelmet igénylő kihívás elé kerültek. A valamilyen okból jailbreakelt készüléket használni kívánók biztosan nem örülnek a sérülékenység megszüntetésének, ám az eddigi tapasztalatok alapján biztosan számítottak a fordulatra.

 


(Forrás: Cult of Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.