Hirdetés

Új kamerát is kap az iPad Air utódja



|

Úgy tudni, hogy más újdonság is lesz a Touch ID-n kívül az iPad Air 2-ben.

Hirdetés

A koreai ETNews úgy értesült, hogy a következőgenerációs iPad Air tabletek gyártása már ebben a hónapban megindul. Az Apple várhatóan megtartja a mostani, könnyűsúlyú dizájnt, és ugyanazt a 9,7 hüvelykes, 2048 x 1536-os Retina LCD kijelzőt. Ez utóbbit most a Samsung és a Sharp gyárthatják. 

Hirdetés

Várhatóan az iPad Air 2 mindössze hardveresen változik ezúttal. Hátulra egy 8 megapixeles kamera érkezése várható, talán az iPhone 5S-ből. Az iOS 8 keretében az iPad Airrel panoráma módban és time lapse módban is lehet majd fotózni

A kamera mellett a legtöbben biztosra veszik a frissített A8-as CPU-t és a Touch ID ujjlenyomat-olvasó szenzort is. Az új processzor nem csak teljesítményben, üzemidőben is hozhat javulást. Egyelőre nem tudni, mikor érkezhetnek a következő Apple táblák, de a szeptemberi vagy az októberi dátum logikusnak tűnik. Ebben az esetben egyébként sűrű hónapoknak néz elébe az Apple, elvégre az iPhone 6 mellett az iWatchot és az új MacBook Airt is várjuk még. 

 

Fotó: Gizmodo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.