Hirdetés

Újabb 578 milliót költöttek az iPhone 6-ra



|

Az összeget a tepsifonhoz szükséges zafírüveg fejlesztésére fordították.

Hirdetés

Az Apple úgy tűnik nagyon komolyan gondolja, hogy ha végre beszáll a phabletek versenyébe, akkor ott valami kimagaslót, talán a legjobbat alkossa meg. A cupertinói cég 578 millió dollárt fizetett a GT Advanced Technologiesnak azért, hogy felgyorsítsák a fejlesztéseket, és több, olcsóbb zafírüveget tudjanak gyártani. 

Hirdetés

A befektetés azért volt szükségszerű, mert amint azt a pletykák egy ideje sugallják, az iPhone 6 végre nagyobb lesz, áttervezett külsővel. A tepsifonnál a hírek alapján a zafírüveg kiemelkedő szerepet kaphat. 

A zafírüveg átlagosan 2,5-ször strapabíróbb a Gorilla Glassnál, amit megszoktunk a legtöbb okostelefonon és a régebbi iPhone-okon. Az új fejlesztést eddig csak a kameránál és a Touch ID szenzoránál használta az Apple, de később akár az egész készüléket ebbe csomagolhatják. A zafírüveg nem elég, hogy ellenáll a karcoknak, de még egy erősebb becsapódástól sem jön zavarba a betonon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.