Hirdetés

Újabb Apple bolt Budapesten



|

A Széna téren nyílt meg a második magyarországi Apple Center.

Hirdetés

Az Apple termékek értékesítési volumene több mint 100 százalékkal nőtt Magyarországon az elmúlt évben. Rendkívül sikeres első nyolc hónapot tudhat maga mögött az Andrássy úti Apple Center is és ennek köszönhetően újabb Apple Centerek nyílnak Magyarországon. A következő a sorban a mai nappal megnyílt első budai Apple Center a Széna téren. A Margit krt. 91. szám alatti új üzlet bemutatóteremmel és szervizzel várja a rajongókat az otthoni felhasználóktól a professzionális szakemberekig.

"Nagyon örülünk az első budai illetve a második magyarországi Apple Center megnyitásának, hisz célunk az eddig töretlen növekedés folytatása, a márka jelenlétének további erősítése, valamint a professzionális termékek értékesítése mellett az otthoni felhasználók meghódítása. Lendületünket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hamarosan újabb Apple Centerek nyílnak majd Magyarországon", mondta Emanuele Massimo, az Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.