Hirdetés

Újabb érdekességek derültek ki az Apple Watch-ról



|

Valóban vízálló lesz, és telefonálni is lehet az Apple új órájával.

Hirdetés

Az Apple tegnap este rengeteg mindent elárult az Apple Watch órájáról, ugyanakkor számos információra mégsem derült fény. Jó hír, hogy a bejelentés után a helyszínen lévő újságírók kipróbálhatták a viselhető eszközt, és néhány érdekességet még megtudtak ilyen módon. A Yahoo Tech néhány olyan funkciót is felsorolt, amelyekről az almás cég nem beszélt a bemutatójában. 

Hirdetés

Az óra vízálló, így esőben és kézmosáskor is nyugodtan lehet használni. Az úszást és a zuhanyzást már nem bírja, így ahhoz le kell majd venni a kezünkről. Jó hír viszont, hogy van az eszközön mikrofon is, és az Apple Watch képes közvetlen telefonhívásokat indítani. 

Az appok az iPhone-ról is áttölthetőek lesznek, a Ping My iPhone funkció pedig képes hangjelzést küldeni az iPhone-unkra, ha elfelejtettük volna, hogy hová tettük le, vagy melyik kanapé mögé esett be. Szintén friss fejlemény, hogy az Apple Watch Edition, amely arany házzal érkezik, egy luxusminőségű ékszerdobozban lesz majd átvehető, ami egyben vezeték nélküli töltőállomásként is funkcionál. 

A Re/code azt is megtudta, hogy az óra offline az Apple Pay rendszer mellett zenét is játszik le Bluetooth-on keresztül, követ minket, illetve egyes appok is működnek net nélkül. Az óra 2015 elején jön, a legolcsóbb modell ára 350 dollár lesz (az európai adózási és árazási szokások miatt ezt akár euróban is számolhatjuk). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.