Hirdetés

Újabb fotók kerültek elő az iPhone 6 hátuljáról



|

Ismét Sonny Dickson szivárogtat, hitelesnek tűnő képeket.

Hirdetés

Sonny Dickson már tavaly is többször szivárogtatott az új iPhone készülékekről, és úgy tűnik, idén is megtartja a szokását. Ezúttal az iPhone 6 hátlapjáról tett közzé fotókat. A képek tartalma ugyanolyannak tűnik, mint amit néhány napja a Feld & Volk közölt, így vélhetően tényleg ilyen formájú lesz a végleges hátlap. 

Hirdetés

A dizájn így közel teljesen fém hátlapot mutat, a kéttónusú LED pedig ezúttal kerek kialakítást kap (a napokban ez külön alkatrészként is előkerült). A kamera kivágása továbbra is a házból kiemelkedő lencsére utal, egyelőre nem tudni biztosan, milyen funkció miatt. 

Az Apple várhatóan egy szeptember 9-i médiaesemény keretében mutatja be a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ot. A kisebbik változat egy héttel később már a boltokba kerülhet, a nagyobbik phablet ugyanakkor valószínűleg minimum egy hónapot késik a megjelenéssel. Az A8-as processzor és az iOS 8 mellett nagy újdonság lehet a továbbfejlesztett kamera, optikai képstabilizálással. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.