Hirdetés

Újabb nagy dobásra készül az Apple?



|

A kaliforniai gyártó új műszaki igazgatója igazi kábeltévés veterán. Jöhet a várva várt új Apple TV?

Hirdetés

Az Apple szerdán jelentette be, hogy szerződtette Jean-Francois Mulét, a CableLabs technológiai fejlesztésért felelős volt alelnökét. A kábeles telekommunikációs megoldásokkal foglalkozó K+F konzorcium exmenedzsere komoly tapasztalatokkal rendelkezik a televíziós rendszerek fejlesztése terén; a cupertinóiaknál műszaki igazgatóként dolgozik majd.

A The Verge szerint az Apple legújabb igazolása arra utal, hogy a cég szeretné megerősíteni a pozícióját az okostévé-piacon. Az IP hang- és videórendszerek, TV-appok fejlesztésében jártas, „több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező problémamegoldó” valószínűleg az Apple TV-divíziót igazgatja majd.

Hirdetés

Szakmai körökben régóta pletykálják, hogy az Apple a Google-hez hasonlóan saját set-top boxának továbbfejlesztett változatán dolgozik, de a cég egyelőre nem jelentett be hasonló terméket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.