Hirdetés

Újabb Vista frissítések



|

Újabb fontos javítások a Vistához. Az Apple helyett a Microsoft foltozza az iTunes hibáit.

Hirdetés

A legnagyobb port kavaró esemény -- amiről az elmúlt hónapban már tudósítottunk -- az Apple iTunes és a Windows Vista között fennálló kompatibilitási probléma, amire meglepő módon nem az Apple, hanem a Microsoft kínál megoldást. Az eredeti probléma az iPod lejátszót érintette: a Vistában található "Hardver biztonságos eltávolítása" funkciót használva a lejátszón található adatok megsérültek. Az új javítással a probléma elhárult, így már nem szükséges az iTunesba épített speciálsan erre fejlesztett funkciót használni. A szoros együttműködésnek hála várhatóan az iTunest érintő többi problémát is sikerül elhárítani.

 

Nem csak az Apple, hanem a Canon termékei sem működtek együtt megfelelően az operációs rendszerrel. A digitális tükörreflexes Canon EOS-1D és EOS1Ds kamerákkal készült RAW formátumú fotókkal nem bírt el a Vista, ami rendszerösszeomláshoz vezetett -- ezt a hibát szintén teljes mértékben sikerült elhárítani.

 

Ezeken felül számos apróbb, de bosszantó hibát sikerült kijavítani:

  • Aktív PPP kapcsolat esetén a Vista már képes alvó üzemmódra kapcsolni.
  • TV kimenet használata esetén javítottak a képminőségen.
  • Frissítették a Microsoft Windows Customer Experience Improvement (Felhasználók Elégedettségét Növelő) Programot (CEIP).

 

A frissítések a Vista hitelesítését követően letölthetők a Microsoft Update webhelyrőll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.