Hirdetés

Újból ingyenes az iOS-es Twitterific



|

In-app vásárlással szabadítható meg a reklámoktól a kliens.

Hirdetés

Tegnap a Twitterific 5.7-es változatának kiadásával az Iconfactory hibajavítások mellett üzleti modellt is váltott, így az egyik legrégebb óta elérhető Apple iOS platformra tervezett Twitter-kliens immáron újból ingyenesen használható. Ezért cserébe reklámokat kell elviselni, azonban ezektől in-app vásárlásos metódussal 1,99 dollárért meg lehet szabadulni.
 

Hirdetés


Ezen túlmenően a Twitterific 5.7 a hibajavításokon felül funkcionális újításokat is hozott: a 3,99 dolláros in-app vásárlást választók esetében már nem csak a hirdetések tűnnek el, de számukra elérhető lesz a „Mai nap” nézet, a tweetek automatikus fordításának lehetősége, de push értesítéseket is kérhetnek. A kliensszoftvert korábban 2,99 dolláros áron megvásároltak automatikusan megkapják a drágábbik csomagot, amely korrekt eljárás a fejlesztők részéről.


(Forrás: iPhone Hacks, App Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.