Hirdetés

Újdonságok az Apple-től



|

Újdonságok az iMac, iLife, iWork és a .Mac kapcsán.

Hirdetés

Azoknak lett igazuk, akik a Computerworld Online tegnapi hírének kapcsán arra tippeltek, hogy az Apple az iMacet, a .Macet és az iLife-ot frissíti. Sőt, még az iWork is ráncfelvarrást kapott. Az üvegből és alumíniumból lévőnek tűnő iMacekben minden benne van, amitől a felhasználók hajlamosak azt mondani, hogy "hűűű". A 17 hüvelykes modellek ideje lejárt, a 20 és 24 hüvelykes, glossy kijelzős darabok vették át a helyüket. Ennél azonban izgalmasabb, hogy mi van a 4 új modellben belül.

Alapértelmezésben 2,4 gigahertzes Intel Core 2 Duo processzorok - bár a 20 hüvelykesből létezik egy belépőszintű, 2 gigahertzes processzorral szerelt modell is, míg a csúcsmodellből egy 2,8 gigahertzes Core 2 Extreme, amihez 2 gigabájt memória jár -, 1 gigabájt DDR2 667 memória, nyolcszoros sebességű, dupla rétegű multi-író, (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW), ATI Radeon HD 2600 PRO grafikus vezérlő, 256MB GDDR3 memóriával - a már említett 20 hüvelykes, legolcsóbb iMac-ben ATI Radeon HD 2400 XT, 128MB memóriával. Az iSight videokamera és az AirPort Extreme (802.11n, Bluetooth 2.0+EDR) alapáras extra mindegyik géphez, csakúgy, mint az új Apple Keyboard, a Mighty Mouse és az Apple Remote infravörös távirányító.

 

iLife, iMovie, iWeb, .Mac - a többi újdonság>>


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.