Hirdetés

Ujjlenyomat-olvasó kerül az új Apple tabletekbe



|

A TSMC állítólag leszállította az első szenzorokat az iPad Air 2-höz és az iPad mini 3-hoz.

Hirdetés

Az Apple egyik partnere, a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company a hírek szerint már le is szállította az első sorozatot azokból a Touch ID ujjlenyomat-olvasó szenzorokból, amelyek az iPhone 6, az iPad Air 2 és az iPad mini 3 készülékekben teljesítenek majd szolgálatot. 

Hirdetés

Iparági források szerint a TSMC alatt működő Xintec és a Suzhou Crystal Semiconductor felelősek az összeszerelésekért. A fejlemények megfelelnek a januárban előkerült pletykáknak, amelyek akkor azt állították, a TSMC az idei második negyedévben kezdi meg a szenzorok termelését. 

A történések ugyancsak megfelelnek azoknak a szó-beszédeknek, amelyekben az elemzők állították, hogy az új iPad Air és az új iPad mini egyaránt Touch ID-t kapnak 2014-ben. Emellett természetesen több más újdonságot, köztük új processzort is emlegetnek. A szenzorok gyártását vélhetően azért kezdték el most ilyen hamar, mert nem szeretnék az Apple-nél, ha ismét azért lennének szűkösek a készletek, mint az iPhone 5S esetében, amikor nem volt elég szenzor az ujjlenyomat-olvasóhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.