Hirdetés

Újra eladó az iPhone 4, olcsón



|

India mellett két másik piacon is lesz olcsó iPhone.

Hirdetés

Az iPhone 4 egy ideje már nincs az Apple kínálatában, most viszont újraindítják a gyártását, méghozzá egyenesen három ország számára. A tavaly szeptemberben az iPhone 5S és az iPhone 5C megjelenésekor végleg nyugdíjazott készülék Indiában, Indonéziában és Brazíliában lesz megint kapható. 

Hirdetés

Az Economic Times forrásai szerint erre a lépésre azért szánta el magát az Apple, hogy visszaszerezzen némi piaci részesedést ott, ahol a Samsung elhódította az almás termékek iránt érdeklődőket, olcsó iPhone híján. Indiát már korábban is említették ilyen régióként, most viszont kiegészítették a listát Indonéziával és Brazíliával. 

Indiában a 8 gigabájtos iPhone 4 az eredeti árának nagyjából az 57 százalékáért lesz kapható, ami már meglehetősen vonzóvá teszi az árérzékeny kategóriában is a készüléket. Vélhetően egy ilyen olcsó iPhone-nal máshol, még Európában is nagy sikere lenne az Apple-nek. Úgy tűnik, a három fenti országot kivéve az olcsó iPhone továbbra is álom marad. 

 

Fotó: AnandTech

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.