Hirdetés

Újra kapható lesz az iPhone 4



|

Indiában próbálkozhat az Apple az eladások fellendítésével.

Hirdetés

Az Apple a hírek szerint újra piacra dobja az iPhone 4-et 8 gigabájtos, költségtakarékos kiadásban azért, hogy segítse felélénkíteni az eladásait. Sajnos erre úgy néz ki, hogy csak Indiában lehet számítani. Az Apple 15 000 indiai rúpiát kér majd az okostelefonért, tehát kicsivel lesz drágább az iPhone 4, mint az eredeti árának a fele. 

Hirdetés

A The Economic Times értesülései szerint minderre azért van szüksége az Apple-nek, mert a jelenlegi telefonjainak az ára túl magas, a lentebbi árkategóriában pedig egyáltalán nem tudnak így kínálni semmit. Az olcsóbb iPhone 5C egyáltalán nem váltotta be Indiában - sem? - a hozzáfűzött reményeket. 

A belépőnek szánt 8 gigás iPhone 4 korábban hatalmas, a Samsungot is megszorongató siker volt Indiában, most azonban nagyon látszik a hiánya az Apple piaci helyzetén. Az egykori 4 százalékos indiai részesedésük mostanra 1,4 százalékra zsugorodott, miközben a Samsungé 33-ról 42-re nőtt. Megkockáztatjuk, hogy egy olcsó iPhone 4 nem csak Indiában lenne nagy siker. 

 

Fotó: Anandtech

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.