Hirdetés

Üzleti hangasszisztensen gondolkozott az Apple



|

Végül az IBM-et választották a HP helyett, így az utóbbi a Google Now szolgáltatásán dolgozhat.

Hirdetés

A The Information jelentése szerint az Apple azelőtt, hogy üzleti megállapodást kötött az IBM-mel, a Hewlett-Packarddal folytatott megbeszéléseket egy üzleti Siri kifejlesztéséről. Ez a HP feladata lett volna, méghozzá olyan céllal, hogy kifejezetten céges környezetben, üzleti oldalról legyen használható az almás hangasszisztens. 

Hirdetés

A beszámoló kitért arra is, hogy a HP az Apple-lel párhuzamosan a Google-lel is tárgyalt az elmúlt évben, ezért nagy valószínűséggel a Google Now-t készítik majd el üzleti verzióban, vállalati felhasználásra. 

Az együttműködésre a Google-nek sokak szerint szüksége is lesz, ugyanis a Fortune 500-as listáján szereplő cégek több mint 98 százaléka csak Apple-eszközöket használ. Az IBM-mel való együttműködéstől azt várják, hogy az ágazatban az egekbe szöknek az almás eladások, többek között az ágazatspecifikus appoknak és az IBM felhős, elemzői és támogatói szolgáltatásainak hála. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.