Hirdetés

Vége a windowsos Safarinak?



|

A jelek szerint befejeződött a szoftver idegen terepen való pályafutása.

Hirdetés

Tegnap délután az Apple elérhetővé tette asztali és hordozható számítógépeire a Mountain Lion kódnévre névre hallgató Mac OS X 10.8 operációs rendszerét, amely egyik látványos újdonságát a hibajavításokkal és friss funkciókkal felvértezett Safari 6 webböngésző jelenti.


Az OS kiadása után néhány órával élelmes internetezők felfedezték, hogy az almás cég a Safari érdemeit taglaló weblapjáról nyomtalanul eltűnt a windowsos változat letöltési lehetősége, bár a terméktámogatási fórum mélyéről előkaparható közvetlen link segítségével még beszerezhető a legutóbbi telepítőkészlet.


Az Apple hivatalosan egyelőre nem erősítette meg a windowsos Safari elkaszálásának tényét, ám egyáltalán nem lenne meglepő a fordulat: a böngésző 2007 júniusa óta volt elérhető a Microsoft rendszerét használók számára, ám 5 év leforgása alatt még csak hírből sem hallottunk olyanról, aki használta volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.