Hirdetés

Végleg leáll az iPad 2 gyártása



|

A felhasználókat már nem érdekli a közel három éves táblagép.

Hirdetés

Az AppleInsider jelentése szerint az Apple végleg úgy döntött, hogy beszünteti az iPad 2 gyártását. A döntés hátterében a fogyasztók érdeklődésének a hiánya áll. Az eredetileg 2011-ben bemutatott tablet a mai napig az Apple kínálatában maradt, és sokáig népszerű választás volt a legújabb modellekkel szemben is, köszönhetően a kedvezőbb árcédulájának. Ezen felül persze azért is szerették sokan, mert még a régi, 30 tűs csatlakozóval kompatibilis kiegészítők is használhatóak vele. 

Hirdetés

A felhasználók az utóbbi időben azonban már nem hajlandóak pénzt kiadni a koros tábláért, és inkább az újabb verziókra ruháznak be. A jóval modernebb és erősebb retinás iPad mini és a sokkalta vékonyabb iPad Air ezzel teljes mértékben elszívták a piacot az iPad 2 elől, megadva a tabletnek a kegyelemdöfést. 

Az almás cég egyelőre még a kínálatában tartja a 16 gigabájtos iPad 2-ket, nagyjából 100 dollárral alacsonyabb ár mellett, mint amennyibe az iPad Airek kerülnek. Azt senki sem tudja jelenleg, hogy vajon mikor fogyhatnak ki az Apple megmaradt készletei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.