Hirdetés

Végre ujjlenyomat-olvasót kaphatnak az iPadek



|

A következő iPadek végre Touch ID-képesek lehetnek.

Hirdetés

Amikor az iPhone 5S tavaly megjelent, gyakorlatilag mindenki arra számított, hogy a Touch ID nem lesz az okostelefon kiváltsága, hanem a következő iPadek is támogatják majd. Végül sem az iPad Air, sem a retinás iPad mini nem kapott ujjlenyomat-olvasót. Most ez változhat, egyre több pletyka állítja ugyanis azt, hogy ezúttal lesz Touch ID az almás táblákon

Hirdetés

Minderre újabb bizonyíték egy francia fejlesztő felfedezése, amely az iOS kódjában található. A Touch ID keretrendszere a mobil OS-ben a BiometricKit csomagként van jelen, ez pedig az 1-es és a 2-es típusú termékeket is támogatja a kód szerint, tehát az iPhone-okat és iPodokat, valamint az iPadeket. 

Bár az új iPadekről egyelőre nem sokat hallani, minden bizonnyal ezúttal is az éves frissítések mellett dönt az Apple. Ebben az esetben valamikor az idei év hátralévő részében kaphatjuk meg az új tableteket, jó eséllyel ősszel. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.